Thursday, July 17, 2014

(REVIEW) Etude House Silk Scarf Hologram Hair Serum and Hair Mist


Hello amazing readers,
Today i will share my favorite hair products ,They're Etude House Silk Scarf Hologram Hair Serum and Hair Mist.
I used it daily after wash my hair ,and my hair is now healthier and smoother.
It doesn't take long time to apply this,super easy and useful
Oh by the way i really recommend this products to people with colored hair/ have use hair coloring before.


Actually i really love the products' name which are silk scarf because silk scarf is super smooth so i think that this products can make our hair smoother LOL


PACKAGING :
The packaging bottle is super eyecatchy ,it's cute with baby pink color and lots of brown dots.Super princessy ^^ I love the graphic on the middle ,the scarf and comb add the cuteness to this products.


Etude House Silk Scarf Hologram Hair Mist :
Specially formulated with oil complex and floral scent,this weightless mist enhances shine and boosts hair's health, while providing vital nutrients.

DIRECTION :
Shake well and mist evenly over towel dried or dry hair. Massage onto scalp, and comb through the ends.Do not rinse ,style as usual.

CAUTION :
For external use only . Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Discontinue use if signs of irritation and/or rash appear.

120 ml(4.06 fl.oz)
Made in Korea

Etude House Silk Scarf Hologram Hair Serum :
Specially formulated with oil complex and floral scent,this anti frizz serum creates exceptional shine while sealing the cuticle with a moisturizing layer.

DIRECTION :
Distribute evenly throughout clean, towel dried hair,concentrating on the ends.

CAUTION :
For external use only . Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Discontinue use if signs of irritation and/or rash appear.

120 ml(4.06 fl.oz)
Made in Korea

The hair mist and hair serum uses pump so it's super hygienic. Hair mist uses spray pump so you can easily spray it all over your hair.Hair serum uses kind of soap pump ,you just need pump it 2-3 times to apply it all over split ends/ends of your hair.

Bottom of the bottle (Manufacture date)






TEXTURE :
The hair serum texture is like gel ,it's sticky and slimy at first but after you apply on your hair,it moist your hair so it will become healthier.
The hair mist texture is watery ,like usual mist ,it smells good .For me it's like hair perfume but it gives you nutrition so it will become softer and smoother.


hair serum application
hair mist application
The result is really good. For hair serum i just apply it on the ends of my hair so split ends and dry ends will reduce ,while i use hair mist all over my hair to give softer and silky smooth result.

RATING : 5/5
REPURCHASE : YESSS !!

THUMBS UP :
1.It gives nice result ,softer and silky smooth hair
2.Reduce split ends and dry hair
3.Easy to comb hair after using hair mist and serum
4.Cute bottle
5.Easy to use
6.Travel friendly
7.Useful bottle (you can use it as a soap bottle after the hair serum done)

THUMBS DOWN :
1.Slimy hair serum

Thanks for reading
Have a nice day
GBU

Warm Hugs,

33 comments:

  1. ade aku juga pake ini ci :3 tp syng nya d aku nga ngefek TT

    violetbrush.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin rambutmu udah halus say ,seenggaknya bikin rambut lebih sehat lah ^^ di aku ngefek soalnya rambutku agak kering abis smoothing

      Delete
    2. rambut aku super kering ci kea ijuk .... abis smoothing bbrp kali sm perming hehe tp ini nga ngefek TT

      Delete
    3. Wah sayang banget nat ,padahal di cc ngefek
      Emang beda2 reaksi di tiap orang yah,coba pake hair vitamin nat ,biar rambutnya gak rusak ^^

      Delete
    4. iya nih ci TT lagi berusaha ngerawat rambut, aku nga telaten soalnya sering lupa hehe :b

      Delete
  2. ih hasilnya bagus banget yah :o jadi pengen coba, rambutku kering banget soalnya TT.TT

    http://officialauliahan96.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hasilnya gak langsung sih ,bertahap ^^ tapi setelah beberapa lama pakai rambut jadi halus ,recommend deh buat rambut kering . Selamat mencoba ♡

      Delete
  3. aku juga pake ini setiap hari :3
    wanginya enak banget dan bikin rambut ku moist :D

    btw mind to followback? ;)
    felihana.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bener bangeeeettt ,wanginya kayak eau de toilette ^^ soft banget
      Will follbact ;)

      Delete
  4. cc pake yang serum abis ud 1 botol.. halus tp ebih mmg fokusnya dia ksh shine ke rambut.. ^^
    Nice review non

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wihhhh kayak nya bentar lagi juga punya ku abis nih ce ^^ pengen beli lagi nanti. Iya ce shine ke rambut dia
      Thank you ce ellen ♡

      Delete
  5. emank bikin alus dan wangi bgt nih si hair mist :)

    i followed you, mind to followback? :)
    Little Piece of Heaven

    ReplyDelete
  6. Wow, listing dulu ah, sepertinya aku jadi mau coba beli n pakai. Racun banget, Angie. ^^ Nice review, dear. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hayoooo dibeli ceee hehe
      Gak apa ce meracuni ginian daripada meracuni jangan keramas 40 hari huehehehe
      Thank you cece cantikk ♡♡

      Delete
  7. Angie aku pake ini juga plus hair mask sama conditionernya. Semuanya kece banget. Bikin rambutku yang kiting ini jadi super halus hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ya?? Aku jadi pengen cobaaaa akkkk
      Rambut juga kriting loh aslinya kak ririe tapi aku smoothing jadi rada lurus ,bener banget kak eh silk scarf products bikin rambut jadi halus ^^

      Delete
  8. Ini pekejing nya emg unyukkkk, pink semua sepaket nya XD
    Tp aku uda cocok pake lucido l XD
    Di konter lebih murah dr di olshop ya silk scarf ini XD tp sayang ga komplit kl di sini ._.
    Nice review Angie ^^

    sintasekarasri.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lucido l bagus ya?? Pengen cobaaa
      Iya bener kak di counter cuma 62 rb kalo olshop bisa 90rb ckck
      Thank youu ^^

      Delete
  9. wah kayaknya oke banget nih... sayangnya rmbutku blum prnah dicat sm skali... but nice review.... ^^

    glorychen.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo gak dicat juga gak apa kok ^^ ini kan biar rambut lebih sehat ,shine dan halus ^^

      Delete
  10. lagi mau cobain ini nih, kebetulan banget di review ..
    btw km belinya dimana ? keknya di counter lebih murah daripada di olshop lho untuk silk scarf ini ..
    btw already follow you, mind to follow back ?

    moonzmine.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah pas banget ,ini aku belinya di counter sekitar 62rb
      Emang mending beli di counter langsung ,lebih murah soalnya ^^

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. hasi after hair serumnya bagus banget. pernah cobain shampoonya doang waktu itu. jadi pengen coba serumnya juga.

    xx
    http://felishmichelle.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Wanginya emang enak banget, menenangkan jiwa dan raga. *halah*

    ReplyDelete
  14. Wah kayaknya harus dicoba. Rambutku kering banget bawahnya :(
    Kira-kira berapa lama perawatannya? hehe


    http://peninayuliana.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayo dicoba ^^ aku juga kering dan ada split ends tapi sejak pake ini jadi berkurang sih
      Aku udah pake ini 3 bulan dan udah keliatan hasilnya

      Delete
    2. wah lumayan juga ya 3 bulan :) oke akan dicoba hihi.
      ngomong2 aku udah follow km, boleh minta follbacknya? hihihi

      Delete
  15. I like your suggestions they are really helpful. Thank you so much for sharing this post.


    Ecru Volumizing Silk Mist

    ReplyDelete
  16. Bagus bangett!! Rambut aku super keringgg pake segala macem ga ngefek, ga nyangka bgt klo produk ethde house yg untuk ramvut bagus, iseng beli moist packnya eh rambut aku yg keras kaya ijuk jadi lembuttttttt, terus tadi balik lagi kesanaa cobain serumm, benerann yang kering banget bekas do bonding dia jadi lenturrr. Worthed bgt , harganya juga ga mahal

    ReplyDelete

Thanks for the comment and advice
if you want to follow this blog please kindly join my site ^^
blog update? follow my ig : patricia19ev