Tuesday, September 12, 2017

Troveskin Skin Diary and Analysis App



Halo Beauties , Seiring perkembangan jaman sekarang semua nya semakin inovatif termasuk dunia kecantikan. Nah disini aku mau memperkenalkan kalian sama aplikasi inovatif bernama "Troveskin". Troveskin ini adalah aplikasi perawatan kulit yang menggunakan A.I(Kecerdasan Buatan) untuk menganalisa kulit kalian dan mencatat history kulit kalian. Dengan itu, kalian bisa memperbaiki cara memakai skincare, bisa tau perkembangan kulit kalian, dan mengelola kulit kamu.

Sunday, September 3, 2017

Purbasari Hi-matte lip cream (sponsored)


Halo semuanyaaa , sedih banget hari ini aku harus kembali lagi ke negeri panda untuk menyelesaikan studi aku tapi well gak boleh sedih sedih ya kalian karena Purbasari baru aja ngeluarin produk baru mereka yaitu Purbasari Hi-matte lip cream. Sekitar 2 atau 3 minggu yang lalu mereka mengirimkan produknya ke rumah aku. Karena super excited jadi langsung buka coel2 hahahaha. Dan warna nya fresh2 banget deh suka.

Friday, September 1, 2017

Sensatia Botanicals Factory Tour (Bali Beauty Blogger Outing)


Hello all beautiful ladies out there , so me and my Bali beauty bloggers squad decided to go to Karangasem which is located on the west side of Bali to visit Sensatia Botanicals factory and they show us around their factory for us to see the process of product making of Sensatia Botanicals.

Wednesday, August 30, 2017

Zoya Cosmetics Metallic Lip paint (sponsored)


Hello beauties , jadi sekarang aku mau review tentang lip paint brand Zoya Cosmetics. Zoya Cosmetics ini merupakan brand dari Indonesia jadi merupakan produk lokal atau dalam negeri. Eittsss tapi sekarang produk-produk lokal udah keren banget sih kualitasnya ya contohnya Zoya Cosmetic ini. Menurut aku gak kalah sama kualitas brand luar negri even high end lip product loh.

Monday, July 31, 2017

Grand Opening Klinik Estetika Dr.Affandi Denpasar


Hello everyone , today I'll be writing in Indonesian so my translate button is in bottom right side of my blog . Okay jadi sabtu minggu lalu aku datang ke Grand Opening Klinik Estetika Dr.Affandi yang beralamatkan di Jl.Puputan Niti Mandala No.166 Renon Denpasar. Klinik Estetika Dr.Affandi sebagai pelopor klinik perawatan kulit dan kecantikan di Indonesia telah membuktikan konsistensi dan eksistensinya selama 31 tahun. 

Thursday, July 13, 2017

Fanbo Cosmetics Long Lasting Soft Matte Lipstick




Hello beauties , has been three months since I last blogged but well yeah here I am again reviewing about Fanbo Cosmetics new line which is Long lasting soft matte lipstick. I actually really surprised that my little sister chat me that I got new package months before. I thought I end reviewing package before I went back to China to continue my study but big thanks to Fanbo Cosmetics for sending me this lovely package. Thank you so much.

Wednesday, March 8, 2017

Make Over Smokey Eyeshadow Palette (Sponsored)




Hello beauties, today I want to review a new eyeshadow palette from MAKE OVER. I was so excited because I love this brand and It's an Indonesian brand which I quite proud of.So last month they sent me a Smokey eyeshadow palette and a makeup pouch which written #EYECENTRIC.

Thursday, February 23, 2017

Mizzu Gradical Eyeshadow and Mizzu Eyelash The Iconic (Sponsored)



Hello beauties,
How's your winter holiday? So bad that this holiday has come to an end. But fortunately Mizzu Cosmetics is collaborating with Bali Beauty Bloggers (Check us out) and they sent me one eyeshadow palette and a pair of their Iconic eyelashes.Woohoo so happy so let's jump to the review.

Tuesday, February 14, 2017

Get ready for a valentine's date



Hello lovebirds or well singlebirds? hahaha no worries ,taken or single is just a status.You don't have to think about it but let's think about what will you do today on valentines day.Well I'm having a date.Nope not with my boyfriend since he lives far away but I'm having a date with myself LOL.
sounds creepy enough?hahaha let's just get started.

Wednesday, February 1, 2017

Eyelash Extension in Rin Beauty Studio


Hello beauties,
According to my motto which is "New Year New Everything" so last friday ,January 27th I went to Rin Beauty Studio to get my eyelash extension. I got invitation to attend their third beauty studio last year but again I was abroad and sadly can't attend the event.So I decided to went just last week.